wedstrijd Kaatsheuvel

Heren Pylonracers,

Voor wie het nog niet gedaan heeft, het is de hoogste tijd om in te schrijven voor de wedstrijd in Kaatsheuvel aanstaande Zondag. Dit kan nog tot en met Woensdag 19 April.

We starten om 9:15 met het opbouwen van het circuit zodat iedereen nog even goed wakker kan worden onder het genot van een kopje koffie. Een belangrijk aandachtspunt bij het opbouwen is het veld waar de Top-pylon komt te staan. Daar zijn net wortelen gezaaid en de boer wil dat daar zo min mogelijk over gelopen wordt. Er is goed te zien waar de wortelen staan, loop daar dus niet overheen maar tussendoor. De jury voor de top-pylon kan naast de weg geplaatst worden zodat we daar het veld helemaal niet op hoeven. Beschadigen we te veel van het veld dan is de kans groot dat we volgend jaar geen toestemming meer krijgen om dit veld te gebruiken en dat zou bijzonder spijtig zijn.

Ivm met onze milieuvergunning mag er tot 12:00 niet met brandstofmotoren gevlogen worden. We beginnen daarom met E2K en zullen indien nodig een pauze inlassen voor we met de Quickies kunnen beginnen.

De kantine is zondag open waar lekkere soep en broodjes gekocht kunnen worden.

Hopend op goed weer zie ik jullie graag a.s. Zondag op het veld aan de Veldstraat 7 - De Moer.

Laten we er weer een leuk wedstrijddag van maken!

Groeten

Emanuel

 
tumblr page counter